“Ants on a log”: Sund og anderledes eftermiddagssnack

Ants on a log

Sund eftermiddagssnack: “Ants on a log”

Jeg har sådan et had-kærlighedsforhold til blegselleri. Jeg æææælsker waldorfsalat og her synes jeg virkelig, at blegselleri passer godt ind. Men der kan faktisk blive ret mange portioner waldorfsalat ud af en pakke blegselleri og det er måske lidt overdrevet, at leve af det i en hel uge. Men hvad gør man så? Jeg gik på Google og fandt “Ants on a log” 🙂 Jeg var meget skeptisk i starten, men kombinationen af sprød blegselleri, den lidt salte og cremede peanutbutter og de søde rosiner er faktisk ganske god. Og den udfordrer i hvert fald dine smagsløg (på den gode måde) 🙂

Det skal du bruge:

Til 1 person

1 stængel blegselleri

Lidt peanutbutter

Lidt rosiner

Sådan gør du:

Skyl blegsellerien og skær den i lidt mindre dele. Smør med peanutbutter og top med lidt rosiner. Volia!

Jeg er spændt på, at høre din mening om “Ants on a log” og har du andre gode ideer til, hvad man kan bruge blegselleri til, så smid gerne en opskrift til mig i kommentarfeltet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *