Glutenfri foccacia (low carb)

Low carb foccacia brød

Low carb foccacia brød

Fredag aften er tapas-aften hjemme hos os og derfor har jeg bagt dette lækre low carb foccacia brød, der skal nydes sammen med et udvalg af tapenader og pølser 🙂

Det skal du bruge:

Til 1 brød (ca. 4 personer)

6 spsk sesamfrø
2 spsk loppefrøskaller
3 æg
2 spsk skyr
4 tsk bagepulver
Rosmarin (frisk eller tørret)
1/2 tsk flagesalt

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader. Mal sesamfrøene til mel i en kaffekværn eller foodprocessor. Bland alle ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile i 10 min. Smør dejen ud i et 1-2 cm tykt lag på en bageplade med bagepapir og drys med rosmarin og salt. Bag brødet i oven i 10 min og lad det afkøle på en bagerist.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *