Grøn gudinde juice

Grøn juice med Wilfa slowjuicer

Grøn juice (med en enkelt undtagelse 🙂 )

Jeg har langt om længe fået investeret i en slowjuicer. Yeah! Jeg havde egentlig besluttet mig for, at jeg ikke ville bruge så mange penge på en køkkenmaskine, særligt fordi jeg var i tvivl om, hvor meget jeg ville få den brugt. Tidligere har jeg haft en billigere centrifugal juicer, men den var alt for besværlig at rengøre og der var ofte meget saft tilbage i pulpen. Så den endte ret hurtigt med bare at stå og optage plads i køkkenet.

Fornylig fandt jeg så en slowjuicer til under 1000 kr. og endda en testvindende en af slagsen 🙂 Juiceren er en Wilfa JuiceMaster Sj 105-a og kan købes på kitchenone.dk til 988 kr.  Og du får gratis fragt oveni hatten.

Jeg er super glad for min nye juicer, der både er nem at rengøre og som giver en god mængde juice. Den juice jeg laver allermest for tiden, er denne grønne juice, der bl.a. indeholder folinsyre og klorofyl. Folinsyre beskytter mod brystkræft, mens klorofyl modvirker rødt køds tendens til at forårsage tyktarmskræft, og beskytter mod hudkræft. I min optik er det altså en ren win-win situation – en super sund juice der smager godt 🙂 Opskriften får du her:

Det skal du bruge:

Til 2 glas

1 æble

2 stængler blegselleri

1/2 agurk

1/2 fennikel

2 håndfulde spinat

1/2 citron

8-10 mynteblade

3 cm ingefær

Sådan gør du:

Rengør frugt og grøntsager og kør dem igennem din juicemaskine. Start med æblet og myntebladene og slut med citron og ingefær. Hvis du tømmer pulpskålen inden du kører citron og ingefær igennem, så kan du bruge pulpen til at lave sunde pulpboller. Server juicen med et par isterninger og et sugerør hvis det skal være ekstra festligt 😉

No Responses

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *