Min vej til en stærkere og sundere krop

Skyhøj forbrænding af Anna Bogdanova

Skyhøj forbrænding af Anna Bogdanova

Sidste år i marts besluttede jeg mig for at komme mine såkaldte kæreste-kilo til livs. Jeg havde flere næsten ubrugte fitness medlemskaber bag mig og på nogle tidspunkter betalte jeg faktisk mere i bøde for ikke at møde op til holdtimerne end jeg betalte for selve medlemskabet. Jeg var simpelthen ikke motiveret for at træne og syntes generelt at det var ret kedeligt.

Min strategi til vægttab blev derfor udelukkende baseret på drastiske ændringer af mine kostvaner. Jeg startede op på low carb kost og sagde farvel til sukker og stivelsesholdige kulhydrater og i løbet af 3 måneder tabte jeg mig omkring 10 kg. I starten var det fedt at alle roste mig for mit vægttab og det gav mig et kortvarigt selvtillidsboost. Men jeg har altid kæmpet med lavt selvværd og pludselig kom alt til at handle om tallet på vægten. Selvom jeg godt vidste at det ikke var sundt, så ønskede jeg at tallet på vægten skulle blive ved med at gå ned.

Men min krop og hjerne var træt. Jeg var træt! Træt af at leve i askese uden sukker, brød, pasta, kartofler og ris. Træt af selv at skulle medbringe mad, når vi skulle hjem til familie og venner for at spise. Jeg indså at jeg havde givet afkald på alt for meget af min livskvalitet i jagten på den perfekte krop. Jeg troede at hvis bare jeg blev tynd, så ville jeg blive et gladere menneske. Det skete bare ikke. Jeg blev nærmere mere ulykkelig.

Så en dag faldt jeg over Anna Bogdanovas bog “Skyhøj forbrænding” og det blev virkelig en øjenåbner af de helt store for mig. Tænk at man kunne nøjes med 1 times træning om ugen og så spise (næsten) som man havde lyst til. Se det var lige noget for mig! Nu havde jeg måske endelig fundet en vej ud af mit low carb madhelvede. Bogen består af 7 ugers helt simple kost- og træningsprogrammer, der beroliger dit nervesystem og stimulerer din forbrænding, så du får maksimal træningseffekt og kan spise efter kroppens behov uden at tage på.

Jeg kastede mig ud i det og for første gang nød jeg at træne. Træningen i bogen tager udgangspunkt i øvelser hvor du bruger din egen kropsvægt og øvelser med kettlebells. Og det bedste var at jeg kunne gøre det hele hjemme i min egen stue 🙂 Udover træningen skulle jeg også til at spise en hel del flere kulhydrater end jeg var vant til og det var en kæmpe udfordring for mig. Jeg var dødsensangst for at tage på! Men jeg lærte undervejs i forløbet at kroppen har brug for kulhydrater og at jeg var nødt til at lære at lytte til min krop og tillade mig selv at give den det den havde brug for, for at kunne blive sund og stærk.

Efter de 7 uger fortsatte jeg med at træne og spise efter Annas principper. Jeg lærte stille og roligt at lytte til min krop og har efterhånden lagt mine low carb vaner på hylden. Jeg er langsomt begyndt at få et mere afslappet forhold til hvad jeg spiser, så jeg kan nyde et stykke kage uden at slå mig selv oveni hovedet bagefter og tage ud at spise uden at skulle bekymre mig om hvad der bliver serveret. Nu er tiden så kommet til at prøve kræfter med et nyt program som Anna har udviklet. Det hedder “21 dage til sprød(ere) silhuet” og er et 3 ugers intensivt styrke- og kosttræningsforløb med fokus på at forbrænde fedt, bygge muskler og stramme op, uden at skulle tilbringe timevis i fitnesscentret og leve efter en striks diæt.

Det nye 21-dages hold starter op i morgen d. 8. juni og jeg er med 🙂 Det fantastiske ved “21 dage til sprød(ere) silhuet” er at Anna og hendes team er med hele vejen og tilbyder real-time intensiv sparring på alt lige fra valg af kosttilskud til forbedring af træningsteknik og tilpasning af sværhedsgrad ift. de udfordringer den enkelte deltager måtte have. Det bliver fedt og jeg glæder mig vildt meget! Jeg håber på at kunne opdatere bloggen med en status for hver uge, så I kan følge lidt med fra sidelinjen.

Du kan læse mere om “21 dage til sprød(ere) silhuet her. Næste hold starter d. 10. august. Vil du gerne i gang med din egen kropsforvandling allerede nu, så kan jeg på det varmeste anbefale Annas bog “Skyhøj forbrænding”. Du kan købe bogen her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til at vide mere om min træning eller gerne vil have hjælp til at komme i gang 🙂

No Responses

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *