Morgenmadsbøf

Morgenmadsbøf

Morgenmadsbøf

Hvor grænseoverskridende det end er, så er en god bøf til morgenmad faktisk ikke nogen dum idé. Kød og nødder til morgenmad er nemlig en af de bedste kostvaner du kan tillægge dig for at blive slankere, opbygge muskelmasse og præstere bedre.

Et morgenmåltid bestående af kød, nødder og lidt bær eller grøntsager holder dig frisk, glad og energisk hele dagen og forhindrer dit blodsukker i at dykke, så du ikke ender med hånden i slikskålen senere på dagen. Næringsstofferne i den mad du spiser om morgenen, sætter gang i en række af fysiologiske effekter, som du kan læse mere om her.

Prøv f.eks. denne saftige morgenmadsbøf med nødder og kerner, der er god både kold og varm 🙂

Det skal du bruge:

Til 1 bøf

200 g hakket oksekød (gerne øko)

1 spsk kernemüsli

1 tsk sesamfrø

1 æg

Salt og peber

Sådan gør du:

Rør alle ingredienserne sammen og steg bøffen i kokosolie på panden eller bag i ovnen.

Opskrift og billede er fra Karolina Kærsners e-bog “Fantastic Fastfood”.

No Responses

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *