Pistaciekage uden mel og sukker

Pistaciekage

Pistaciekage uden mel og tilsat sukker

I sidste uge blev mine kollegaer forkælet med denne svampede pistaciekage uden mel og tilsat sukker. Jeg dryssede lidt rå kakaopulver oven inden servering og kakaoens let bitre smag fungerede rigtig godt sammen med den søde kage. Næste gang vil jeg forsøge mig med en syrlig ostecreme af flødeost rørt med citronsaft og lidt flydende sød.

Det skal du bruge:

Til 8-10 personer

150 gram pistaciemel (blend selv usaltede pistacienødder til fint mel i en blender/minihakker)

4 æg

100 g Sukrin Gold

1 moden banan

75 g peanutbutter (kan erstattes af mandelsmør)

2 tsk vaniljepulver

1 tsk bagepulver

Sådan gør du:

Kom æg og Sukrin Gold i en skål og pisk grundigt med en elpisker. Mos bananen og tilsæt den sammen med resten af ingredienserne og pisk igen. Kom dejen i en smurt springform (Ø 26 cm) og bag ca. 25 minutter ved 175 grader.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *