Sund og syndig morgenmad: Proteinkoldskål

Proteinkoldskål

Sund og syndig proteinkoldskål

Savner du inspiration til en proteinrig morgenmad, der samtidig smager syndigt som en dessert, så skulle du prøve denne proteinkoldskål. Den er luftig og cremet og så gør det jo heller ikke noget, at den smager af sol og sommer, nu hvor foråret lader vente på sig 🙂 Koldskålen er sukkerfri og kan både bruges som morgenmad, mellemmåltid og dessert.

Det skal du bruge:

Til 2 personer

1 bæger pasteuriserede æggehvider

2 dl skyr

2 dl A38

Saften fra 1/2 citron

1/2 tsk vaniljepulver

Lidt flydende sød

Sådan gør du:

Æggehviderne piskes stive og skyr, A38, citronsaft, vaniljepulver og sødemiddel røres i og det hele piskes forsigtigt sammen.

Serveres med müsli og friske bær eller hvad du nu lige har i køkkenskabet 🙂 Prøv f.eks. denne lækre eksotiske müsli med kokosflager – sukker- og glutenfri.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *