Proteinrige pistacievafler

Pistacievafler

Belgiske pistacievafler

Jeg elsker vafler i alle afskygninger og med en vaffelform i silikone er det ingen sag at bage lækre belgiske vafler med pistacie 🙂 Vaflerne er glutenfrie og uden tilsat sukker.

Det skal du bruge:

Til 4 stk i Lekue vaffelform

4 æg

150 g hytteost

1/2 dl fløde eller kokosmælk

1 spsk Sukrin Gold

Lidt vaniljepulver

1/2 tsk kardemomme

1 dl pistaciemel (blend selv usaltede pistacienødder til fint mel i en blender/minihakker)

Sådan gør du:

Blend æg, hytteost og fløde med Sukrin Gold, vaniljepulver og kardemomme. Tilsæt pistaciemelet og blend igen. Hæld dejen i vaffelformen (husk at sætte formen på en bageplade inden du fylder den op, da du ikke kan flytte på den når først dejen er fyldt i). Vaflerne bages først i formen i 20 minutter ved 150 grader. Herefter vendes de ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bages yderligere 7 minutter.

Pistaciemelet kan erstattes af mandelmel eller kokosfibermel, men så er det selvfølgelig ikke pistacievafler længere 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *