Skyr med æble og kanel

Skyr med æble og kanel

Skyr med æble og kanel

Morgenskyr har guld i mund 🙂 Jeg spiser tit skyr til morgenmad, fordi det er hurtigt og nemt. En af mine yndlingstoppings er lune æblestykker drysset med kanel og hakkede mandler og du skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften (selvom det er så simpelt at man knapt kan kalde det for en opskrift) 😉

Det skal du bruge:

200 g skyr

1/2 æble i tern

1 tsk kanel

Hakkede mandler

Sådan gør du:

Find en skål/tallerken, der kan tåle at komme i mikroovnen. Skræl æblet og skær det i små tern. Drys med kanel og bland det godt sammen. Giv blandingen 30 sek. i mikrovnen på fuld styrke. Put æblestykkerne oven på din skyr og drys med hakkede mandler. Voila!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *