Sund pizzabund (low carb)

Sund low carb pizzabund

Sund (og sprød) pizzabund lavet af blomkål

Jeg har ofte ledt efter et sundere alternativ til en traditionel pizzabund og i min jagt har jeg prøvet lidt forskellige opskrifter. Selvom alle varianterne har smagt ganske fortræffeligt, så har de manglet én ting – sprødheden. For et par dage siden fandt jeg så denne opskrift på Instagram (postet af @majasbalance) og det er virkelig den bedste sunde pizzabund uden mel jeg har smagt. Vi bagte pizzaen på en pizzasten i vores Weber grill og resultatet var bare så meget bedre end en købepizza fra det lokale pizzaria. Prøv den selv og lad mig vide hvad du synes 🙂

Det skal du bruge:

Til 2 personer

1/2 blomkål

1 spsk Fiber Husk

4 spsk mandelmel

4 æg

1 tsk bagepulver

Krydderier (jeg brugte basilikum, salt og peber)

Sådan gør du:

Blend blomkålen med en stavblender eller i en foodprocessor. Tilsæt mandelmel, æg, bagepulver, krydderier og Fiber Husk og blend igen. Læg bagepapir på en pizzasten og fordel blandingen i et jævnt lag. Forbag bunden i 10-15 min på grillen inden du putter fyldet på. Herefter skal pizzaen bages ca. 10 min mere på grillen inden den er færdig. I ovnen skal pizzaen have nogenlunde samme tid ved 200 grader.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *